تجزیه و تحلیل هزینه ها

تجزیه و تحلیل هزینه ها

شرکتها برای ساخت و تهیه محصولات و خدمات و تحویل و ارائه آنها به مشتریان باید مقدار مشخصی پول خرج کنند. محاسبه این مخارج بخصوص در سازمانهای بزرگ و فرایندهای تولید پیچیده، بسیار دشوار است. 

img
تجزیه و تحلیل هزینه ها

تحلیل هزینه چیست؟

شرکتها برای ساخت و تهیه محصولات و خدمات و تحویل و ارائه آنها به مشتریان باید مقدار مشخصی پول خرج کنند. محاسبه این مخارج بخصوص در سازمانهای بزرگ و فرایندهای تولید پیچیده، بسیار دشوار است. وقتی بنگاهی می خواهد یخچال بسازد باید قطعات گوناگونی خریداری کرده، حقوق و دستمزد کارکنان، مدیران، مشاوران و بخشهای مختلف خدماتی و نیز هزینه اجاره، مالیات و سوخت و ارنرژی را بپردازد. علاوه بر اینها باید هزینه های مربوط به ارائه خدمات به مشتری و ضمانت نامه ها و برگشتیها را بپذیرد و به عوامل برون سازمانی و هزینه هایش نیز توجه داشته باشد. مدیریت دقیق هزینه ا می تواند مزیت رقابتی مناسبی برای شرکت ایجاد کند. 

مانعی بعنوان هزینه

قیمت یک محصول باید هزینه های تولید،بازاریابی و هزینه های دیگر و نیز سود مورد نظر شرکت یا بنگاه را پوشش دهد. مدیریت بازاریابی میداند که همه هزینهها باید شناسایی شود تا مشخص گردد که برای جبران هزینه ها از طریق قیمت گذاری و بهای تمام شده خدمات یا کالا پول کافی تامین خواهد شد یا خیر؟ این مهم در قالب مطالعات و بررسیهای سیستمهای حسابداری و مالی و نیازمند تحقیقات بیشتر در این خصوص میباشد.

انواع هزینه های شرکت چیست؟

انواع هزینه ها به دو دسته اند؛ 

  • الف) هزینه های ثابت شامل هزینه هایی که بدون توجه به تعداد محصولات تولید شده ثابت است مانند هزینه اجاره، حقوقها و دستمزدهای ثابت.
  • ب) هزینه های متغیر شامل هزینه هایی که بنا به تغییر مقدار تولید تغییر می کند، مانند مواد اولیه، انرژی و بعضی هزینه های دستمزد کارکنان. 

هزینه حاشیه ای چیست؟

آخرین هزینه ای که بازاریاب باید با آن آشنا باشد، هزینه حاشیه ای است که عبارت است از هزینه لازم برای تولید یک واحد اضافی، یا هزینه انباشتی افزایش تولید با یک واحد.
محاسبه سایر هزینه ها چگونه انجام می شود؟

هزینه های دیگر را میتوان بدین صورت نشان داد: 

ثابت هزینه متوسط =(ثابت های هزینه کل)/(شده تولید های واحد تعداد)

متغیر هزینه متوسط =(متغیر های هزینه کل)/(شده تولید های واحد تعداد)

متغیر هزینه متوسط+ثابت هزینه متوسط=کل هزینه متوسط

شده تولید واحد تعداد×کل هزینه متوسط=کل هزینه 

هزینه و زمان خدمات تجزیه و تحلیل هزینه ها 

تذکر: قیمت و زمان اعلام شده صرفا به جهت دانستن کف قیمت در خصوص این خدمات می باشد بنابراین دریافت پیش فاکتور خدمات بعد از انجام مشاوره به شفاف سازی هزینه ها بصورت دقیق کمک خواهد کرد.
خدمات تجزیه و تحلیل هزینه ها، در بازه زمانی 1 تا 4 هفته بنا به تنوع محصولات شرکت انجام می شود و برآورد آن نیاز به استعلام و دریافت پیش فاکتور دارد که قیمت پایه آن از 25 میلیون تومان به ازای یک محصول بدون هزینه های جانیی آن می باشد.

image
image

نظرات تجزیه و تحلیل هزینه ها

نظر خود را ارسال کنید

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلد های ضروری *

captcha

خدمات و سرویس ها

خدمات و سرویس های قابل ارائه و ویژه کاربران سایت